Snabbmakaron


image39
( Kände för den här bilden, jag&Jens, bal07 ... 15 års vänskap.  )
Vet inte om jag kommer att ha tid eller någon data att kunna uppdatera med i helgen, men ska göra mitt bästa. Annars hörs vi på söndag! Ha en trevlig helg !

Smak prov på Ann sofie Backs för Topshop!

image38
Vad tror ni att det kommer bli, flipp eller flopp ?

Jag tror nog själv att det blir en stor hit, och jag kommer själv försöka vara på plats när kläderna släpps den 29 september på Topshop, Drottninggatan.

Bakning

Jag har redan hunnit bli höst sjuk, och det är inte ens september än. Det är sjukt!

Men att jag är hemma nu är inte för att jag är sjuk, är ledig varannan fredag ifrån skolan, så idag ska jag packa, städa, åka till stallet, och sen ska jag till motala. Ska bli jättetrevligt att träffa släkten!

Men oj, nu måste jag springa ut i köket och kolla till ungen, jag håller på och bakar scones helt själv! :D

blivande lampdesigner måntro ?

Sitter hos Carro nu, efter en lång dag i skolan, eller mjaa, iallafall en tidig morgon. Sen var det ju även problem med pendeltågen idag, så det blev en omväg till skolan.

Är verkligen heltänd på det här årets projekt i Design&produktion. Vi ska nämligen designa lampor, helt fria händer har vi, Dessa lampor kommer att ställas ut på L1, i sickla. Så det känns verkligen jätteroligt!

Och nu är det också så att jag är ledig imorgon, vilket också känns skönt, ska ta det lugnt och packa, åker bort till Motala imorgon eftermiddag, det är den årliga kräftskivan på lördag med släkten, så det ska bli jättetrevligt!

Har ju haft min lilla rundtur nu hos Carolinis, de har ett jättefint hus! Har liksom inte varit här än, även fast de flyttade hit i juni, men nu har jag det ;D

Hörs ikväll!

Vad ska jag ha på mig ?

Sitter här i handduken, utvilad och glad! SKa åka hemmifrån om 1 timme och 40 minuter, börjar om 3 timmar och 10 minuter :P

Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig, står helt stilla.

Jeans, t-shirt, tröja, klänning, tunika, stickat eller stretch, grått, svart, vitt, eller kanske rosa. Vad ska jag ha på mig?

Det enda jag vet är jag ska ha mina lovika vantar och en tjock halsduk på mig, nu är det höst!

Trenchs wherever you go!

    

Trött, trött, trött!

Jag är så äckligt trött, och jag börjar bli sjuk! Usch!

Har haft en chill dag alltså, fick sluta tre idag istället för tjugo i fem, och detta var ju guld värt kan jag ju tala om! 
Vi har på våran första riktiga industridesign lektion haft i uppgift att göra ett kollage av en produkt eller möbel som tilltalade oss, och för mig var det självklart. Sänggavlar i mörkbrunt trä, mot vit omgivning och orange accentfärg. Tråkigt nog fann jag knappt några bilder på sånna sängar, så då improvisserade jag bara! 

Funderar på att sova, men först ska jag lägga upp bilder på jackor som jag vill ha . Ska nämligen åka och kika på det i helgen, måste även köpa ett par tofflor och vanliga skor!  

Vad är design?

Jag är helt utmattad! Mår illa, är trött och har huvudvärk, illa!

Sitter i vardagsrummet och kikar lite på ID samtidigt som jag skriver det här, ska antingen gå och lägga mig snart eller träna lite pilates .

Har haft en rolig dag i skolan tillsammans med Amanda och Madde, och självklart de andra tjejerna.
På våran Industridesign idag skulle vi bestämma en bild av ett hus, och låta oss inspireras för att göra en möbel av något slag. Jag, A & M bestämde oss för att göra en soffa, som blev väldigt, låt oss säga ... kreativt!

Imorgon böjrar jag med morgonsamling klockan 9 , så det är bara att gå upp halv 6 : /
 Jaja, ska träna nu, pussis

Today I'm going to wear ...

image32



Hallådär, det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka på riktigt!
Ska försöka hinna kombinera sena dagar, stall, gymnasiet,
vänner och blogg, men vi får helt enkelt se hur det går.

Tänkte starta dagen med en outfit bild, som ska bäras under den första dagen som följer vårat schema!


Taget ur garderob : Klänning / kjol från Whyred , vitt basic linne från H&M, Kofta från Only.

Not in a mood

Jag har verkligen inget humör för att blogga, känns som att ingen förstår hur mycket det där påverkade mig.

Men lite mode gör mig alltid på bättre humör, så ett inlägg ska iallafall upp med kläder jag vill ha!

Fanfanfan!

Borde uppdatera, jovisst, men jag orkar inte, mår dåligt.
Både psykiskt och fysiskt.

forts ...

Och nu till gårdagen som mycket väl förtjänar ett inlägg.

Jag och tess begav oss med 11 tåget in till stan, och bytte därefter till "grönaL" som vi åkte med till medborgarplatsen. Där vandrar vi ner mot åsögatan, ( mellan hinner vi slinka in på PB, för att T ska få en kopp kaffe, som jag smakade, suck, förstår inte hur folk kan tycka att det är gott?! ), men iallafall vi går ner till bondegatan och går först in på stadsmissionen, visst ett par fina väskor, men annars var det en stor besvikelse. Vidare märker vi att alla affärer öppnar halv 12, 12 så T ringer sin mormor, och vi bestämmer med henne att vi ska köpa med oss bullar och komma upp på en fika.

Efter 40 minuters prat, med en och annan "skrattretande mening" ( duvet vad jag menar gumman! ) drog vi ut på staden igen, och tog oss igenom bondegatans utbud av second hander, dock inget som får följa med oss hem, däremot märker jag, när jag tar upp mobilen för att kolla smsen, mobilen är borta! Får panik och ropar på T, som får ringa till den, ingen som svarar. Panik. Vi kommer fram till att den måste ligga uppe på pressbyrån. Och yes, vilken tur, frågar grabben där, som tar fram flera tidningar och min mobil. Glömt alltihopa på glassdisken!

( Och idag glömde jag plånboken på advokatfirmans reception, Zehå ska köpa sånt där band som gör att man inte kan tappa bort saker. )

Efteråt drar vi till mariatorget, går till judith's second hand, fint men även nitlott där, vidare till la principessa, samma där. Men på nästa affär, stadsmissionen på hornsgatan, där finner vi båda en varsin väska.

Vidare åker vi till östermalm, ingen tur där. Tillbaka till city, där jag köper ett par pärlörhängen på "något antikt, något gammalt och något nytt", ett par örhängen och en klocka på "I.me.my", skolmaterial på åhlens, vitt linne på hm, och sen tror jag faktiskt att jag inte köpte något mer. 

Tack för en trevlig dag Therese!  <3


sunshine

Hejhej, nu har jag precis kommit hem. Har varit en både jobbig och rolig dag, men vill främst fokusera på det bra.
Och ska jag fokusera på det bra, så har halva dagen gått, men jag gör så iallafall.

Vid 3 tiden vandrar jag, carro och zehå därifrån, och vandrar runt i huddinge, där vi också stöter på Ninni, våran gamla lärare, hon hade väldigt bråttom för parttältet skulle upp 10 minuter senare hemma hos henne.
Zehå lämnade tillbaka en hängselkjol på Mq, en likadan som jag eventuellt ska köpa.

Efter moget övervägande bestämmer vi oss för att zehå ska ta moppen hem till sig, jag&C ska gå och köpa gräddsås och sen ta bussen till henne.

( Fan, det här blir ett sånt där långt inlägg som ingen bryr sig om ...  )

Där har vi haft det roligt, jag har kollat klart på "norbit" medans carro slingade zehås hår, och sen kollade vi på sherrybaby. Och jag får icke heller glömma att vi åt makaroner med gräddsås! (och ketchup)

... och så kom den obligatoriska fotvärken

Efter en heldag på stan, är jag en väska, en klocka, två par örhängen, ett linne, massa tidningar och broschyrer rikare, och som bonus fick jag även ordentligt med fotont. Mjau!

Har varit en riktigt härlig dag, men är så himla trött, att jag tror att jag får berätta om dagen imorgon istället. Godnatt!

Något måste göras!

 

Det här får inte fortsätta, Något måste göras!

Heldag på stan

Okej, idag då, idag ska jag & Tess åka in till stan vid 10 för en heldag på stan. Vi ska bla. gå i second hand affärer, samt gå bort till Ung08.

Det jag söker efter idag är en nötbrun väska, tröjjor mm. Ska även handla skolmaterial, som 5-ämnes block, pennor, och en brun ( ohyes, brunt är definitivt höstens färg ) kalender.

Skriver ikväll om min dag!


Vad ska ni göra idag?

Dags att börja uppdatera igen

Nu är det dags att börja uppdatera igen, har haft för mycket att göra och för lite ork helt enkelt.
 Fortsätt läsa!

Nattlivet på skansen

Om 2,5 timmar åker vi med nattbussen in till skansen, Ska bli så jävla kul och jag har höga förväntningar.
Måste packa klart !! Ses vi där ?

Taste the love

image28
Nu är det tårtätning, hugg in baby!

Vill ha, vill ha

image26image27
Kan någon klandra mig för att jag bara älskar denna tröja & väska?
"Bow Detail Jumper" - Marc Jacobs samt "Annie Rose Large Tote" - Francesco Biasia.

Vitt, Brunt & Grått är ju höstens färger enligt mig, och kommer vara det jag allra helst sätter på mig, gärna i form av oversized stickade tröjor, bruna läderväskor mm.


Veckans inköp på bild



Bild 1: Cheapmonday byxor, Cubus t-shirt & Whyred kofta.
Bild 2: Cheapmonday byxor, Cubus T-shirt.
Bild 3: Whyred Klänning
Bild 4: Boomerang cardigan, Cheapmonday byxor, Åhlens skor.
Bild 5: Åhlens skor, Cheapmonday byxor.
Bild 6: Whyred Klänning, Nilsson/Mentor skor (skor, köpta till balen )
Bild 7: Cubus Linne, cheapmonday byxor. 

Hemmakväll

hallådär, har precis haft en liten egen fotosession, med fotografier av syster. HAHA!
Nej men nu kändes det som att det äntligen var dax att lägga upp veckans inköp. Kombinationen av kläder blev något sämre, då jag försökte att endast använda det nyinköpta, men det viktigaste är ju hur det kommer se ut sen!

Känner mig så tråkig som bara är hemma nu, men känner mig slut, plus att mormor, moster + morbror kommer hit i eftermiddag för att vi ska äta försenad födelsedagstårta mm, och sen stannar mormor på middag. Jag & syster har därför tänkt att vi senare ska se på GreenStreetHooligans, (favoritfilm frågetecken), och jag ska även se klart på Strandvaskaren som gick igår på Tv, men kändes lite för läskig efter ett tag för att se själv så sent på kvällen!
Fegis, jag ?

Utmattad

Kom precis hem från Dalarna, och nu är alla saker inplockade från bilen, och jag kan äntligen vänta mig en avslappnande stund efter idag. Jag gick upp klockan 7 imorse för att städa, plocka ner en studdsmatta, mocka ur en stor box, kolla hagen, stapla ved, ta upp en båt mm. Jag är trött!

Så nu har jag alltså planer på att ånga och lägga ansiktsmask, skrubba och smörja in med BUS, fixa lösnaglar + manikyr, pedikyr, hårinpackning + dagliga silikondropparna mm. Ska bli så härligt, och jag hoppas att det blir ett förbättrat resultat.

Nej nu ska vi nog käka, skriver senare!

image14

Tråk

Har precis kommit hem efter att tillsammans med mamma inte gjort någonting i stallet i 3 timmar. Vi väntade förgäves på att hovslagaren skulle komma, så vid 4 bestämde vi oss för att åka hem, eftersom vi redan är försenade till Dalarna.

Men nu ska jag gå upp och hjälpa till att packa in i bilen, men jag kommer hem imorgon kväll, och då lovar jag att lägga upp bilder på Veckans inköp. Ha en trevlig Helg!


Film tajm

image13
Och det blir, Green Street Hooligans , en av de bästa filmerna !

Gull

image10image11
Två av de finaste bilderna på oss, Christel - Ellen

Promenad = Nostalgi ?

Nu har jag precis kommit hem efter en promenad med C, min gamla bästa vän & syster. Var väldigt trevligt tyckte jag, och jag kan ju inte undgå att börja tänka tillbaka på alla konstiga saker vi har gjort. Men att skriva dem är en sak och att uppleva en annan, så det tänker jag inte ens försöka med.

Nu sitter jag här i ett par av mina nya Frank Dandy trosor och ett vitt linne, och vilar upp mig efter dagarna som gått.
funderar på att sätta på en film, men vet ej vilken, får nog se.

check this out

image9
Ord är överflödiga

Shoppingday

Idag har jag återigen varit på shoppingtur, idag med älskade Therese, har varit riktigt geat!
Jag har införskaffat :
Ett par skor, rödprickiga med gul rosett.
En princess shower gel
En grå tröja, CUBUS
Vitt linne, CUBUS

Och sen tror jag inte att jag har köpt något mer, men fan vi har haft skoj.

Skrattat som fan as allways, och ja terri, jag skrattar konstigt ! : (

Kom nyligen hem från Pills, där jag, hon, Rick och Terri har käkat pasta med ostsås och tagit det lugnt.

Nej fan, nu är det bloggläsning som gäller.

Sliten men lycklig

Nu har jag kommit hem från Pills för en liten stund sen, och jag är helt slut.

Som jag skrev i tidigare inlägg så åkte jag in till stan med Carolin, då hon köpte ett par solglasögon, innan vi åkte till slussen och Weekday, där blev det 2 par byxor, samma modell som i tidigare inlägg, dock andra färger.
 Köpte även Silikondroppar till håret som jag hoppas ska göra nytta!

Blev ett efterlängtat kafébesök på MF, oh som jag har längtat, det är helt otroligt.

Och därefter direkt till pappas jobb där jag satt och tittade på Tv, innan vi gick till den Mongoliska Bbq, det var jättesmarrigt, och jag känner fortfarande av det i magen.

Kom hem vid kvart över 10, bytte om, och cyklade iväg till Pills. och nu, nu är jag bara hemma, och sängen väntar om ett tag. Natti natti bitch!

Och nu ska vi snart göra stan!

Nu ska jag snart ta bussen för att träffa Carolin och gemensamt ska vi bege oss till stan för att fika, umgås och shoppa lite smått. Ska bli great! 

Har på mig den halvnya klänningen, med en vit tröja under, och sen tänkte jag ha den gamla röda väskan. I väskan har jag bl.a. en av mina nya koftor. Som ska på senare ikväll när det börjar bli kyligt, då vi ska äta på Mongolisk Barbeque med familjen samt Tessan, Peter & Marie.

GRATTIS MAMMA!

RSS 2.0